Takový veganský salko, to vám tak super věc! Je zdravý, bez cukru, bez utrpení [čti: vegan] a je děsně dobrý! Fakt. Nevěříte? Tak to zkuste!

Veganské kondenzované mléko

Tisknout
Počet porcí: Cca 200ml Čas:

Co budete potřebovat?

  • 1 plechovka kokosového mléka(400 ml)
  • 2,5 lžíce xylitolu(50g)

Postup

Kokosové mléko dáme vařit v malém kastrůlku. Jakmile začne vřít, přidáme xylitol a vaříme cca 45 minut na malém plameni . Po 45 minutách zvětšíme na střední plamen a cca 15 minut mícháme, dokud mléko nezhoustne. Uchováváme v uzavřené nádobě v lednici maximálně měsíc.  Ale zmizí dřív! A co s ním vlastně můžete dělat? Všechno jako s normálním salkem! Raffaelo kuličky (recept bude, brzy), polévat palačinky  lívance….dobrou chuť

You May Also Like

2 comments

Odpovědět

KOKOSOVÉ SALKO!!!!!!! Nejsem sice vegan, ale tohle teda musím vyzkoušet :-O<3

CZECHHONEY – V.’s World

Odpovědět

Tak dej pak vědět, jak se povedlo😉

Odpovědět

Vaše mailová adresa nebude zveřejněna Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..