Veganské salko (kondenzované mléko)

Takový veganský salko, to vám tak super věc! Je zdravý, bez cukru, bez utrpení [čti: vegan] a je děsně dobrý! Fakt. Nevěříte? Tak to zkuste!

Veganské kondenzované mléko

Print This
Serves: Cca 200ml Prep Time:

Ingredients

  • 1 plechovka kokosového mléka(400 ml)
  • 2,5 lžíce xylitolu(50g)

Instructions

Kokosové mléko dáme vařit v malém kastrůlku. Jakmile začne vřít, přidáme xylitol a vaříme cca 45 minut na malém plameni . Po 45 minutách zvětšíme na střední plamen a cca 15 minut mícháme, dokud mléko nezhoustne. Uchováváme v uzavřené nádobě v lednici maximálně měsíc.  Ale zmizí dřív! A co s ním vlastně můžete dělat? Všechno jako s normálním salkem! Raffaelo kuličky (recept bude, brzy), polévat palačinky  lívance….dobrou chuť

2 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..