Je dokonalá. Rychlá, chutná… zdravá!

 

Skořicová ovesná kaše s jablky

Tisknout
Počet porcí: 1 Čas:

Co budete potřebovat?

  • 500ml vody
  • 225g ovesných vloček bez lepku
  • 2+1 lžičky skořice(2 jsou do kaše a 1 na jablko)
  • 1 jablko
  • Trocha kokosového oleje

Postup

Vodu přivedeme k varu. Přidáme ovesné vločky a vaříme na středním plameni bez pokličky cca 12 min. Přidáme skořici, zamícháme. Jablko oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozpálenou pánev potřeme troškou kokosového oleje a opečeme na ní kousky jablka. Posypeme skořicí. Dobrou chuť!

You May Also Like

2 comments

Odpovědět

Kaši si dělám stejně už několik let, moc mi chutná♥

Odpovědět

Jojo, skořice a jablka je nejlepší kombo!

Odpovědět

Vaše mailová adresa nebude zveřejněna Položky označené hvězdičkou jsou povinné

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.