Podzimní ovesná kaše

Vůně skořice, jablek, ořechového másla…

Moje nejmilovanější podzimní ovesná kaše, která teď bodne!

Opět začíná můj oblíbený podzim. Oblíbený, protože je krásně barevný a krásný. Možná taky proto, že mám narozky. Ale jeden háček to přeci jen má. Když je vevnitř málo světla, chodím fotit ven. A takové focení, to není jen tak! Různé úhly,nastavování, aranžování…někdy je z toho i hezká třičtvtě hodinka! A to vám asi ani nemusím říkat, že vychladlé jídlo dobré není. Tahle kaše to ale zvládla. Teda, skoro. Jenom zkaramelizovaná jablka vystydla. Tak kdy si ji uděláte vy? Já třeba zítra ráno, abych si to pondělí trošku zlepšila, když mě čeká 8 hodin ve škole, z toho 1.hodina je chemie a poslední(ve čtyři odpo) fyzika. A pak trénink, jéj!

 

Podzimní ovesná kaše

Print This
Serves: 1

Ingredients

  • 30g ovesných vloček
  • 200ml sojového mléka
  • 1 lžíce skořice
  • 1 nastrouhané jablko
  • 1 lžíce ořechového másla(mám domácí)

Instructions

Všechny indredience smícháme v hrnci a vaříme dokud kaše nezhoustne.

 

Dobrou chuť!

 

[wdi_feed id=“1″]

1 Comment

  1. I já už jsem se hrozně těšila na podzim! Na kaše jsem pořád chuť ještě nedostala, ale to snad přijde 🙂 Pořád nemusím vstávat do studených rán 😀 Kombinace jablka, skořice a mandlového másla je top!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..