Vůně skořice, jablek, ořechového másla…

Moje nejmilovanější podzimní ovesná kaše, která teď bodne!

Opět začíná můj oblíbený podzim. Oblíbený, protože je krásně barevný a krásný. Možná taky proto, že mám narozky. Ale jeden háček to přeci jen má. Když je vevnitř málo světla, chodím fotit ven. A takové focení, to není jen tak! Různé úhly,nastavování, aranžování…někdy je z toho i hezká třičtvtě hodinka! A to vám asi ani nemusím říkat, že vychladlé jídlo dobré není. Tahle kaše to ale zvládla. Teda, skoro. Jenom zkaramelizovaná jablka vystydla. Tak kdy si ji uděláte vy? Já třeba zítra ráno, abych si to pondělí trošku zlepšila, když mě čeká 8 hodin ve škole, z toho 1.hodina je chemie a poslední(ve čtyři odpo) fyzika. A pak trénink, jéj!

 

Podzimní ovesná kaše

Tisknout
Počet porcí: 1

Co budete potřebovat

  • 30g ovesných vloček
  • 200ml sojového mléka
  • 1 lžíce skořice
  • 1 nastrouhané jablko
  • 1 lžíce ořechového másla(mám domácí)

Instrukce

Všechny indredience smícháme v hrnci a vaříme dokud kaše nezhoustne.

 

Dobrou chuť!

 

[wdi_feed id=“1″]

You May Also Like

One comment

Reply

I já už jsem se hrozně těšila na podzim! Na kaše jsem pořád chuť ještě nedostala, ale to snad přijde 🙂 Pořád nemusím vstávat do studených rán 😀 Kombinace jablka, skořice a mandlového másla je top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.