Období sladkých českých jahod je konečně tu! Bože, jak já jahody miluju! Teď se připravte na to, že jiné než jahodové recepty nebudou!

Crumble je dá dělat vlastně s jakýmkoliv ovocem! Třešně, maliny, jahody, švestky, jablka…prostě cokoliv! Můj nejoblíbenější recept je tenhle, s jahodami a skořicí. Je bez lepku, mléka, vajec a hodí se i pro dietářky! Pokud ho budete zkoušet, určitě mi dejte vědet, ať se můžu pokochat! A teď k tomu receptu…

Jahodový crumble

Tisknout
Počet porcí: 4 porce (1 menší pekáček) Čas:

Co budete potřebovat?

  • Krusta:
  • 80g ovesných vloček bez lepku
  • 2 lžíce kokosového oleje, rozpuštěného
  • 2 lžíce agáve sirupu
  • 1/2 lžičky skořice
  • Náplň:
  • cca 10ks jahod (mražené nebo čerstvé, nerozhoduje)
  • šťáva z půlky pomeranče
  •  

Postup

Jahody rozprostřeme na dno formy, zalijte pomerančovou šťávou. Ingredience na krustu smíchejte a posypejte ní jahody. Pečte na 180 stupňů celsia na cca 30 minut. Dobrou chuť!

[FinalTilesGallery id=’1′]

You May Also Like

6 comments

Odpovědět

sedím a snídám tuhle dobrotu a řekla jsem si, že ti musím napsat, jak moc dobrý (a jednoduchý) to je! :3

Odpovědět

Děkuju moc za krásnou reakci 😙

Odpovědět

tak toto musím skúsiť ! som v kuchyni antitalent, ale toto by som mohla zvládnuť 😀

My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

Odpovědět

No jasně že to zvládneš, je to ízy pízy!

Odpovědět

Tak to vypadá božsky. A protože patřím mezi milovníky jahod, určitě recept vyzkouším 🙂

Odpovědět

Děkuju moc! Určitě zkus…jsem ráda že nejsem jediný totální milovník jahod!

Odpovědět

Vaše mailová adresa nebude zveřejněna Položky označené hvězdičkou jsou povinné

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.