Období sladkých českých jahod je konečně tu! Bože, jak já jahody miluju! Teď se připravte na to, že jiné než jahodové recepty nebudou!

Crumble je dá dělat vlastně s jakýmkoliv ovocem! Třešně, maliny, jahody, švestky, jablka…prostě cokoliv! Můj nejoblíbenější recept je tenhle, s jahodami a skořicí. Je bez lepku, mléka, vajec a hodí se i pro dietářky! Pokud ho budete zkoušet, určitě mi dejte vědet, ať se můžu pokochat! A teď k tomu receptu…

Jahodový crumble

Tisknout
Počet porcí: 4 porce (1 menší pekáček) Čas:

Co budete potřebovat?

  • Krusta:
  • 80g ovesných vloček bez lepku
  • 2 lžíce kokosového oleje, rozpuštěného
  • 2 lžíce agáve sirupu
  • 1/2 lžičky skořice
  • Náplň:
  • cca 10ks jahod (mražené nebo čerstvé, nerozhoduje)
  • šťáva z půlky pomeranče
  •  

Postup

Jahody rozprostřeme na dno formy, zalijte pomerančovou šťávou. Ingredience na krustu smíchejte a posypejte ní jahody. Pečte na 180 stupňů celsia na cca 30 minut. Dobrou chuť!

You May Also Like

6 comments

Odpovědět

sedím a snídám tuhle dobrotu a řekla jsem si, že ti musím napsat, jak moc dobrý (a jednoduchý) to je! :3

Odpovědět

Děkuju moc za krásnou reakci 😙

Odpovědět

tak toto musím skúsiť ! som v kuchyni antitalent, ale toto by som mohla zvládnuť 😀

My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

Odpovědět

No jasně že to zvládneš, je to ízy pízy!

Odpovědět

Tak to vypadá božsky. A protože patřím mezi milovníky jahod, určitě recept vyzkouším 🙂

Odpovědět

Děkuju moc! Určitě zkus…jsem ráda že nejsem jediný totální milovník jahod!

Odpovědět

Vaše mailová adresa nebude zveřejněna Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..