Dezerty Recepty Sladké Snídaně Zdravé

Jahodový crumble

15.5.2018

Období sladkých českých jahod je konečně tu! Bože, jak já jahody miluju! Teď se připravte na to, že jiné než jahodové recepty nebudou!

Crumble je dá dělat vlastně s jakýmkoliv ovocem! Třešně, maliny, jahody, švestky, jablka…prostě cokoliv! Můj nejoblíbenější recept je tenhle, s jahodami a skořicí. Je bez lepku, mléka, vajec a hodí se i pro dietářky! Pokud ho budete zkoušet, určitě mi dejte vědet, ať se můžu pokochat! A teď k tomu receptu…

Jahodový crumble

Print This
Serves: 4 porce (1 menší pekáček) Prep Time:

Ingredients

  • Krusta:
  • 80g ovesných vloček bez lepku
  • 2 lžíce kokosového oleje, rozpuštěného
  • 2 lžíce agáve sirupu
  • 1/2 lžičky skořice
  • Náplň:
  • cca 10ks jahod (mražené nebo čerstvé, nerozhoduje)
  • šťáva z půlky pomeranče
  •  

Instructions

Jahody rozprostřeme na dno formy, zalijte pomerančovou šťávou. Ingredience na krustu smíchejte a posypejte ní jahody. Pečte na 180 stupňů celsia na cca 30 minut. Dobrou chuť!

Only registered users can comment.

  1. sedím a snídám tuhle dobrotu a řekla jsem si, že ti musím napsat, jak moc dobrý (a jednoduchý) to je! :3

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..