Jahodový crumble – Simply meatless

Jahodový crumble

Období sladkých českých jahod je konečně tu! Bože, jak já jahody miluju! Teď se připravte na to, že jiné než jahodové recepty nebudou!

Crumble je dá dělat vlastně s jakýmkoliv ovocem! Třešně, maliny, jahody, švestky, jablka…prostě cokoliv! Můj nejoblíbenější recept je tenhle, s jahodami a skořicí. Je bez lepku, mléka, vajec a hodí se i pro dietářky! Pokud ho budete zkoušet, určitě mi dejte vědet, ať se můžu pokochat! A teď k tomu receptu…

Jahodový crumble

Tisknout
Počet porcí: 4 porce (1 menší pekáček) Čas přípravy:

Budeš potřebovat

  • Krusta:
  • 80g ovesných vloček bez lepku
  • 2 lžíce kokosového oleje, rozpuštěného
  • 2 lžíce agáve sirupu
  • 1/2 lžičky skořice
  • Náplň:
  • cca 10ks jahod (mražené nebo čerstvé, nerozhoduje)
  • šťáva z půlky pomeranče
  •  

Postup

Jahody rozprostřeme na dno formy, zalijte pomerančovou šťávou. Ingredience na krustu smíchejte a posypejte ní jahody. Pečte na 180 stupňů celsia na cca 30 minut. Dobrou chuť!

[FinalTilesGallery id=’1′]

Příspěvek vytvořen 53

6 komentářů u “Jahodový crumble

  1. sedím a snídám tuhle dobrotu a řekla jsem si, že ti musím napsat, jak moc dobrý (a jednoduchý) to je! :3

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek